Hvordan man laver bøf i restaurantstil hjemme, øm og saftig

Google til at fjerne ‘Sugar Daddy’ Dating App fra Play Butik

Fra 1. september 2021 vil brugere af Google Play Butik på Android sandsynligvis have det sværere eller måske ikke længere være i stand til at finde dating apps til “sugar daddy” på tjenesten. Dette skyldes en politikopdatering fra Google.

Android Police rapporterer, at Google oplyser, at denne politik specifikt forbyder apps i forbindelse med “kompenseret samleje”.

Lancering af The Verge, mandag (30/7/2021), “sukker dating” involverer normalt mennesker, der er ældre og rigere, til dato en yngre partner til gengæld.

Politikkerne i Google Play Butik har tidligere forbudt apps, der promoverer “tjenester, der kan opfattes som seksuelle handlinger mod erstatning”. Men sætningen blev opdateret for at udvide dens definition.

De inkluderer eksplicit “kompenserede datoer eller seksuelle arrangementer, hvor en deltager forventes eller underforstået at yde penge, gaver eller økonomisk støtte til en anden (sukker dating).”

Årsag til forbud
Illustration af dating -app. Kredit: amrothman via Pixabay
Det er endnu ikke klart, hvorfor Google udtrykkeligt har udstedt denne form for app -forbudspolitik. Ingen repræsentanter har endnu reageret på anmodninger om kommentarer.

Reglerne kom dog midt i en platformshandling mod sexarbejde online efter indførelsen af ​​FOSTA-FESTA-loven i USA i 2018.

Lovgivningen fjerner § 230 -beskyttelse for indhold, der “fremmer eller letter prostitution.”

Citeret fra Engadget, permainan togel colok bebas der er flere “sukker dating” applikationer, der stadig eksisterer, såsom Elite Millionare Singles, SeekingArrangement og Spoil.

Andre nye regler
Bortset fra denne politik vedrørende dating apps til sukker dating, meddelte Google også, at det ville slette udviklerkonti, der havde været inaktive i et år i Play Store.

Google siger, at konti bag apps, der er blevet downloadet til mere end tusinde installationer eller med køb, vil blive udelukket.

Men hvis en udvikler ikke har uploadet en app eller logget ind på Google Play Console i 12 måneder, risikerer deres konto at blive slettet. De sagde, at meddelelser om sletning ville blive udsendt 60, 30 og 7 dage, før de blev implementeret.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan man laver bøf i restaurantstil hjemme, øm og saftig