Små programmører tjener 5,7 milliarder kroner ved at sælge digitale tokens

En ung programmør ved navn Benjamin Ahmed kan tjene USD 400.000 eller svarende til 5,7 mia. Kr. Ved at sælge digitale tokenkoder (ikke-fungible tokens). Forretningen med at sælge digitale tokens er blevet udført i de sidste 2 måneder.

I sit daglige liv, når han ikke er i skole, kan denne 12-årige dreng godt lide at svømme, dyrke taekwondo og lære kodning.

I en alder af 5 begyndte Ahmed at lære programmering efter at have set sin far, Imran, arbejde som webudvikler. Ahmed begyndte at programmere med HTML og CSS. Derefter fortsatte han med at forbedre sine kodningsevner ved at lære Javascript og andre programmeringssprog.

For bare et par måneder siden var Ahmed interesseret i at lære om ikke-fungible tokens (NFT) aka digitale tokens, smarte kontrakter eller indsamlet kode.

“Jeg lærte først om digitale tokens tidligere på året. Jeg var så interesseret i NFT’er, fordi du nemt kan overføre ejerskab til en NFT ved hjælp af blockchain,” sagde Ahmed, der bor i London, som citeret af CNBC, søndag (29/8/ 2021).).

NFT digital token er et unikt digitalt aktiv, hvor et videoklip eller en JPEG -fil repræsenteres af en kode, der er registreret på blockchain. Blockchain i sig selv er en decentraliseret digital hovedbog.

Hvert digitalt NFT -token kan handles som et fysisk aktiv, men blockchain gør det muligt at spore ejerskabet og gyldigheden af ​​hvert.

Ahmed, der var interesseret i denne teknologi, besluttede at oprette sin egen samling af digitale NFT -tokens. Den første kollektion, han lancerede i sommer, består af 40 farverige avatarer kaldet “Minecraft Ye Ha”.

“Jeg klarede det ved at bruge for meget tid på at spille spillet Minecraft,” siger Ahmed.

Ahmed skabte også kunstværker og kodede hver enkelt, uafhængigt. Samlingen solgte ikke med det samme, Ahmed så i første omgang kun dette projekt som en oplevelse frem for en mulighed for at tjene penge. Han vil bare være kreativ.

Lav et andet projekt
Det var først i juni 2021, at Ahmed kodede “Weird Whales”, som var hans anden NFT -samling. Weird Whales har 3.350 hvaler i pixels med forskellige egenskaber.

I dette projekt sammensatte Ahmed en slags meme ved hjælp af et billede af en hval, der lignede funktioner i CryptoPunks, den ikoniske pixelering, der var en af ​​verdens første NFT -samlinger.

Weird Whale -projektet koster USD 300. Under sin rejse har Ahmed i stigende grad lært kodning fra online tutorials og mentorer, der mødtes i Discord -fællesskabet. En af udviklerne af NFT -projektet ved navn Boring Bananas sendte også Ahmad et script, der skulle bruges som en skabelon til kodning af Weird Whales.

“Min far og søster var så begejstrede og forbløffede over, hvordan digitale tokens blev oprettet. Vi lavede noget arbejde på websteder og smarte kontrakter og lagde dem ud i en tråd på Twitter.

Efter udgivelsen game togel online i juli sidste år var alle Ahmeds samlinger udsolgt inden for 9 timer. Han tjente mere end 80 ether om dagen. Da han holdt sine gevinster i ether, beløb beløbet sig til USD 255.000.

Han tjente også yderligere 30 ether til en værdi af over 95.000 USD ved videresalget. Ahmed tjener også 2,5% royalty på hvert sekundært salg.

Indtil videre har Ahmed tjent 350.000 dollars, og ved udgangen af ​​august forventes hans indkomst at være over 400.000 dollars.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den israelske premierminister Naftali Bennett skal møde Joe Biden i slutningen af ​​august 2021, diskutere hvad?