Små programmører tjener 5,7 milliarder kroner ved at sælge digitale tokens

Røg fra lille brand på ISS rumstation udløser alarm

En alarm gik på den russiske side af Den Internationale Rumstation (ISS) tidligt torsdag (9. september 2021), rapporterede besætningen om at se røg og lugte af brændende plastik. Dette er ifølge nyhedsrapporter, der cirkulerer.

“Hændelsen fandt sted i Ruslands Zvezda -modul, mens stationens batterier blev genopladet,” sagde Ruslands rumorganisation Roscosmos ifølge BBC.

“For nu er systemet tilbage til det normale, og besætningen er vendt tilbage til regelmæssig træning,” sagde Roscosmos.

ISS -besætningen aktiverede luftfilteret for at rense luften, rapporterede Associated Press.

Selvom denne hændelse er blevet rettet, er sådanne alarmerende fejl ikke første gang, at dette er sket på ISS. Og sandsynligvis vil det heller ikke være det sidste.

“Det meste af udstyret på ISS er forældet og kan forårsage uoprettelig skade,” sagde Vladimir Solovyov, chefingeniør for raket- og rumfartsselskabet, til statsmedier den 1. september, rapporterede BBC.

ISS -udstyr er forældet
“Mindst 80% af flyvesystemerne i det russiske ISS -segment er udløbet,” sagde solovyov.

Den 30. august opdagede russiske kosmonauter en revne i ISS Zarya -modulet, som var den første ISS -komponent, der blev lanceret i kredsløb, i 1998, rapporterede Live Science tidligere.

Solovyov fortalte det russiske statsejede RIA-nyhedsbureau, at disse revner kunne begynde at sprede sig over tid. Han advarede også på forhånd om en “lavine” af defekt udstyr efter 2025, ifølge Reuters.

ISS har stadig tilladelse til at fungere
ISS er meget gammelt og kan ikke vare evigt; men hvordan ender det med at gå baglæns, hvis der ikke er klarhed.

Hvis mennesker ikke i sidste ende stopper rumstationen, som ved at gå i kredsløb om den, vil der være en stadig truende risiko for påvirkning fra rumrester og mikrometeoritter, der forårsager ødelæggelse, ifølge Live Science Sister på Space.com-webstedet.

ISS får permainan togel online terpercaya dog lov til at fungere i hvert fald indtil december 2024, og fra et teknisk synspunkt kan den stadig flyve så sent som i 2028, sagde NASA Official tidligere på Space.com -webstedet.

“Desuden har vi ud fra analysens resultater ikke identificeret, hvilke spørgsmål der vil forhindre os i at strække sig ud over 2028, hvis det er nødvendigt.”

Den 6-timers rumtur til arbejde på Ruslands nyligt forankrede Nauka-videnskabslaboratorium, der er planlagt til torsdag, fortsætter stadig ifølge Associated Press.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små programmører tjener 5,7 milliarder kroner ved at sælge digitale tokens