Kina forbyder Ultraman Tiga til spredning af vold

Fumio Kishida valgt til Japans premierminister

Den tidligere udenrigsminister Fumio Kishida vandt regeringspartiets ledervalg og bliver Japans næste premierminister.

Kishida afløser partilederen for premierminister Yoshihide Suga, der trådte tilbage efter kun et år i embedet siden september 2020.

Som den nye leder for Japans Liberal Democratic Party vil Kishida med sikkerhed blive valgt som den næste premierminister.

Kishida besejrede Taro Kono, vaccinationsminister, i anden runde efter at have slået to kvindelige kandidater Sanae Takaichi og Seiko Noda i første runde.

Japans regeringspartis stemme om at vælge en ny leder går ind i anden runde onsdag, hvor den påståede næste premierminister står over for vigtige forestående opgaver som f.eks. At tackle en pandemi-ramt økonomi.

Ikke nok med det, den nye premierminister skal også sikre en stærk alliance med Washington midt i stigende regionale sikkerhedsrisici.

Festens arrogante billede
I første runde kom den tidligere udenrigsminister Fumio Kishida først med 256, kun en stemme foran Taro Kono, vaccinationsminister, men det lykkedes ikke at vinde et flertal og gik videre til anden runde.

Kishida, daftar togel online der har mere støtte fra sværvægtspartistøtte, menes at have en bedre position end Kono i anden runde.

Den nye leder skal også ændre sit partis ry, som betragtes som arrogant. Hvor havde Yoshihide Suga gjort offentligheden vred over hans håndtering af COVID-19-pandemien og hans insisteren på at afholde OL i Tokyo sidste sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kina forbyder Ultraman Tiga til spredning af vold