Kæmper Taleban i Panjshir -dalen, 20 civile dræbt

Tyskland giver opholdstilladelse til 2.600 afghanske flygtninge

Tysklands indenrigsministerium sagde, at det havde udstedt opholdstilladelse til omkring 2.600 aktivister, kunstnere, forskere, journalister og andre borgere fra Afghanistan. De behøver ikke at søge asyl igen.

Omkring 2.600 aktivister, menneskerettighedsaktivister, kunstnere, forskere og journalister fra Afghanistan og deres familier har fået opholdstilladelse i Tyskland. Indenrigsministeriet i Berlin videregav dataene til det tyske nyhedsbureau dpa.

En talsmand for det tyske udenrigsministerium sagde, at dem, hvis navne var registreret i “Humanitært register”, havde modtaget officielle opholdstilladelser og ikke længere skulle søge politisk asyl i overensstemmelse med den tyske regerings forpligtelser.

Ved at have en officiel opholdstilladelse har de også ret til at arbejde i Tyskland, som citeret fra DW Indonesia -siden, torsdag (16/9/2021).

Efter at Taliban overtog kontrollen over Afghanistan i august sidste år, blev 4.587 mennesker evakueret af det tyske Bundeswehr -militær fra Kabul, herunder 3.849 afghanere og 403 tyskere, rapporterede den tyske regering.

Dem, hvis navne er på det “humanitære register” og anses for at have behov for beskyttelse, er lokalt personale, der arbejder for Bundeswehr og andre tyske agenturer i Afghanistan.

Efter at evakueringsoperationen fra Kabul blev afsluttet i slutningen af ​​august sidste år, var der stadig flere hundrede afghanere, der også formåede at komme ud af landet og derefter blev fløjet til Tyskland fra Qatar.

Venstreparti kritiserer bureaukratiet for langsomt
Tidligere togel online zaman sekarang kritiserede Venstrepartiet den tyske regering for dens “langsomme bureaukrati” i administrationen af ​​politisk asyl for mere end 4000 afghanere, der ifølge Venstrepartiet dybest set har ret til asylrettigheder, herunder retten til at samles med deres familier i Tyskland.

I den daglige “Neue Osnabrücker Zeitung” onsdag (15/9) citerede parlamentsmedlem Ulla Jelpke fra Venstrepartiet, at Tyskland i første halvdel af 2021 kun udstedte 624 visa til afghanske borgere. I mellemtiden er der 4173 personer, hvis filer ikke er blevet behandlet.

“Ventetiden for familieforening for afghanere er for lang, uacceptabel og meget vanskelig for de ventende familier. Faktisk har de dybest set ret til at komme ind i Tyskland,” sagde Ulla Jelpke til det tyske dagblad. Venstrepartiet kræver, at visumbehandlingen fremskyndes, så vidt muligt med elektroniske visa.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæmper Taleban i Panjshir -dalen, 20 civile dræbt