Den israelske premierminister Naftali Bennett skal møde Joe Biden i slutningen af ​​august 2021, diskutere hvad?

Den israelske premierminister Naftali Bennett sagde onsdag, at han planlægger at rejse til Washington og vil diskutere Iran -spørgsmål med USA’s præsident Joe Biden.

På et tv -pressemøde sagde Bennett, at besøget ville finde sted i slutningen af ​​august 2021.

“Dette er et vigtigt møde med præsident Joe Biden,” sagde Bennett og tilføjede, at mødet ville fokusere på Iran -spørgsmålet.

Den israelske premierminister sagde, at Iran nu var “i de mest avancerede stadier af berigelse af uran.”

Han tilføjede også, at Israel har planer om at håndtere det og “sikre dets folks sikkerhed.”

Verdensmagter har været i dialog med Iran for at genoplive atomaftalen fra 2015, officielt kendt som den fælles omfattende handlingsplan (JCPOA).

I betragtning af Iran som sin ærkerival, er Israel stærkt imod aftalen.

Israel siger, at den iranske leder har psykiske lidelser
Tidligere var Israel vært for chefen for US Central Intelligence Agency (CIA), William Burns, til samtaler med fokus på Iran, rapporteret af The Time of Israel fredag ​​den 13. august 2021.

Samtalerne diskuterede også Jerusalem, der angiveligt forsøger at forhindre USA’s tilnærmelse til Teheran ved at præsentere Irans nye præsident.

Nyhedswebstedet Walla permainan togel online terbaik rapporterede, at Burns planlagde at møde premierminister Naftali Bennett, chef for Mossad -spionagenturet David Barnea og andre højtstående efterretningsfigurer.

Under mødet gav Mossad -embedsmænd Burns oplysninger om Irans præsident Ebrahim Raisi som upålidelig og ude af stand til at forhandle en ny atomaftale eller holde fast i hans forpligtelser.

Barnea gav Burns et dossier om Raisi, der beskrev hende som ekstremt ekstrem, voldelig, korrupt og ustabil, nyheder i Channel 12.

Ifølge kanalen gav Barnea Burns et dossier om Raisi, der beskrev hende som ekstremt ekstrem, grusom, korrupt og ustabil.

“Mossad beskrev ham som en person med et psykisk sammenbrud,” hævder kanalen i den ikke -indkøbte rapport.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den israelske premierminister Naftali Bennett skal møde Joe Biden i slutningen af ​​august 2021, diskutere hvad?