Lake Tahoe -clearance reduceret af Californiens naturbrande?

Virginia School Shooting, 2 personer såret

En dreng blev anholdt mandag efter et skoleskydning i Newport News, Virginia, efterlod to mennesker såret.

Rapporteret af CNN, tirsdag (21/9/2021), fandt skyderiet sted mandag morgen på Heritage High School.

En mand og en kvinde, begge 17 år, blev kørt til hospitalet med skudsår, der ikke betragtes som livstruende, oplyser politiet.

Mindst to andre blev kørt til hospitalet – en med astma og en anden med armskader fra mennesker, der løb ud af skolen, sagde politichef Steve Drew.

Drew sagde, at der var “en slags slagsmål”, der førte til skydehændelsen på skolen. Han kunne ikke sige, om skytten var en elev.

“Jeg tror ikke, at dette er en person, der søger samfundet for at skade medlemmer,” sagde Drew tidligere på dagen og tilføjede, at efterforskerne mener, at ofrene var kendt af den mistænkte.

Drew sagde, at der blev fundet beviser fra skolen og dens grund.

“Der er nogle optagelser og nogle beviser der, som vi kigger på,” sagde han.

Skoler lukkes midlertidigt
Skoleinspektør George Parker III sagde, at han forventer, at skolen vil gennemføre virtuel læring i løbet af de næste par dage og arbejder på at sikre, at eleverne kan komme sikkert tilbage.

“Det kommer ikke til at ske, før vi behandler dette problem og finder ud af en bedre måde at sikre, at sådan noget aldrig sker igen,” sagde han.

Virginia guvernør permainan togel zaman digital Ralph Northam sagde i et tweet mandag eftermiddag, at han var i “tæt kontakt med de første respondenter.”

Han rådede folk til at undgå området og følge anvisninger fra lovhåndhævelse.

Den amerikanske senator Mark Warner tweetede, at han “nøje overvåger de forfærdelige rapporter” og “beder for alle involveredes sundhed og sikkerhed, mens den venter på at lære mere.”

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lake Tahoe -clearance reduceret af Californiens naturbrande?